[Projectleiding] budgetering fieldday

maja at ifcat.org maja at ifcat.org
Sun Jul 25 22:18:14 CEST 2021


Hoi PL,
Ter info het volgende over de fieldday:
Het budget voor de fieldday wordt vastgezet op 6500 euro.* Volgens de huidige begroting is dit budget voldoende voor rond 100 personen. De precieze verdeling van het geld over de fieldday maakt voor IFCAT niet uit maar moet binnen de projectleiding besloten worden. De projectleiding als geheel is voor de budgetbewaking verantwoordelijk. Het voorstel is om 100 kaartjes uit te delen om te borgen dat de kosten niet overstegen worden maar dit besluit ligt bij de projectleiding.

De fieldday zelf zal voor de deelnemers gratis zijn. Wel gaan we de optie van een donatie aanbieden. Het geld van deze donaties wordt NIET verrekend met het budget voor de fieldday. Het geld van de donaties staat de PL ter beschikking voor een volgende orga dag.

(Als het voor minder kan, zou het heel erg fijn zijn. Voornamelijk vanwege de cashflow. Ik wil de rekening niet negatief hebben staan als het niet echt nodig is. Door de t-shirts voor de orga en de fieldday staan komen we met de huidige saldo al negatief te staan. Het geld van de belastingdienst is nog niet teruggestort. Deze terugstorting kan volgens accountant wel nog 6 weken duren.)

*Bij deze keuze is rekening gehouden met wat qua cashflow mogelijk is en wat een redelijke bedrag is voor de fieldday. Hiervoor is de cashflow van de stichting en de begroting van de fieldday leidend geweest. Dit bedrag staat verder niet ter discussie (als in: meer wordt het niet).
Groetjes
Maja

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ifcat.org/pipermail/projectleiding/attachments/20210725/8a1ca53a/attachment.html>


More information about the Projectleiding mailing list